Yousmileismile.dk – din tandklinik til usynlig tandretning

05 januar 2021 Camilla Skøtt
Yousmileismile.dk – din tandklinik til usynlig tandretning

Har du hørt om usynlig tandretning, og spekulerer du over, om det er en røverhistorie? Det er det ikke. Det lyder for godt til at være sandt, men det er sandt. Usynlig er måske så meget sagt – men det er tæt på!

Drømmer du om at få rettet dine tænder, så du ikke længere behøver at skjule dit skæve smil bag hænderne? Og vil du for alt i verden gerne undgå den skarpe metalbøjle, de fleste af os huske fra folkeskolen? Så er du ikke den eneste…

Og faktisk er det muligt. Hos You Smile I Smile (yousmileismile.dk) i Valby kan du få rettet tænderne med den mere eller mindre usynlige tandbøjle fra Invisalign, og det er både skånsomt og effektivt sammenlignet med togskinner.

Er Invisalign for alle?

Allerførst får du lige en kort introduktion til systemet bag Invisalign; det er en tandskinne, der produceres af gennemsigtig plastik efter dine nøjagtige tandstilling, og på den måde rykkes dine tænder gradvist uden at bøjlen i sig selv vækker opsigt hos omgivelserne.

Invisalign kan bruges til både børn, unge og voksne, og der er ingen aldersgrænse. Hos You Smile I Smile har de rettet tænder på folk helt op i 70-års alderen, der drømmer om et flot og lige smil. Det betyder, at Invisalign som udgangspunkt er for alle, og systemet kan bruges til at rette alt fra overbid og krydsbid til almindeligt skæve tænder.

Der kan dog være undtagelser, hvor tandstillingen og den efterfølgende behandling er så kompleks, at Invisalign ikke kan løse opgaven. I disse tilfælde er der ikke andet at gøre end at ty til de traditionelle togskinner.

Hvis du vil vide, om Invisalign er noget for dig, kan du kigge forbi din nærmest Invisalign-behandler og få en gratis og uforpligtende forundersøgelse – her vil du også få nærmere info om priserne og en eventuel behandlingsplan.

Flere Nyheder