Ved maling af badekar må man undvære badekaret

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det tager heldigvis ikke så lang tid med maling af badekar, for der er trods alt ikke tale om, at man skal hen at male et helt lokale.

Dette gælder både, om man har at gøre med et stående badekar på løvefødder midt i et badeværelse eller ved en væg, hvor man så i det sidste tilfælde nok bliver nødt til at trække badekaret ud for at male det, hvis man ikke ligefrem er nødt til at tage badekaret et helt andet sted hen for at male det.

Godt nok er ikke to badekar ens, efter de er blevet brugt på hver sin måde, så der kan være forskellige måder, som man er nødt til at male det efter, om man vil forskønne badekaret, male det om eller give det en helt andet farve, som der passer bedre til ens indretning.

Find på noget andet at bade med, når badekaret males

Det er jo desuden smart, hvis man lige kan trække badekaret væk, når man maler det, for så giver det også mulighed for, at man kan bruge badeværelset til de andre ting, som man skal bruge det til, mens malingen finder sted – specielt hvis man kun har et enkelt badeværelse derhjemme, og man ikke lige kan besøge naboen i dé tilfælde.

Desuden slipper man så også for at skulle lugte til malingen.

Men stadig må man jo undvære ens badekar, og det finder jo stadigvæk sted, når det skal have tid til at tørre, før det kan blive brugt igen.

Så kan man jo stadig få brug for at tage sig et velfortjent bad i den periode, og så må man enten håbe, at man har en brusekabine, et andet badekar, eller at man kan besøge andre, hvor man lige må tage et bad.

Og ellers må man så bare lade være med at bade; det er desuden godt for miljøet ikke at bruge så meget vand.

Flere Nyheder