Tag ridetimer på den lokale rideskole

Overvejer du at købe en hest og genoptage din barndoms store passion? Så bør du finde en rideskole, som udbyder ridetimer på privat basis.

Bliv en bedre rytter med regelmæssige ridetimer

Måske tænker du at du nok skal kunne lære at ride hvis du blot tilbringer et vist antal timer på hesteryg. Men selv om hesten er en god lærer kan den ikke erstatte en dygtig vel uddannet instruktør. Hvis du blot rider rundt uden at få coaching og vejledning i forbindelse hermed risikerer du at du – og hesten også, for den sags skyld – oparbejder nogle dårlige vaner som kan ende med at blive en hæmsko for din og for din hests videre udvikling.

Derfor er det en god idé fra begyndelsen at tilmelde dig den lokale rideskole så du kan være sikker på kvalificeret undervisning. Du vil ikke fortryde det – og din hest vil takke dig for det.

Få en bedre teknik på springbanen

Drømmer du om at kunne gennemføre en bane fyldt med spændende forhindringer i flyvende fart? Så har du brug for kyndig instruktion. Kaster du dig hovedkulds ud i spring uden at have de grundlæggende teknikker på plads risikerer du at gøre hesten usikker.

En dårlig balance kan få hesten til at vælge ikke at gennemføre et spring. Og så er det at du bider i græsset – med risiko for skader til følge. Samtidig kan hesten blive direkte bange for at springe, hvilket vil medføre at den i fremtiden vægrer sig ved at skulle på springbanen. Derfor bør du lade en berider vejlede dig og lære dig op inden du forsøger dig med de helt store hurdler.

Find den bedste rideskole i Haderslev

I Haderslev kan du med fordel kontakte Team Møllen for at høre mere om muligheden for rideundervisning på Ridecenter Møllen. Læs mere på team-moellen.dk