Mødelokaler i smukke omgivelser

05 maj 2021 Astrid Pedersen

Ønsker du at afholde dine møder eller måske en decideret konference for virksomhedens medarbejdere, samarbejdspartnere eller andre interessenter? Så kan du med fordel vælge at booke mødelokaler i et lækkert kursus- og konferencecenter.

Hvor kan jeg finde de bedste mødelokaler i Nordsjælland?

Hvis du leder efter egnede mødelokaler i Nordsjælland hvor du har mulighed for at afholde møde eller seminar kan du med fordel tjekke Pharmakon Konferencecenter.

Pharmakon Konferencecenter er et af de flotteste kursus og konference centre på Sjælland og byder på såvel lækkert design som det nyeste inden for teknologisk udstyr i samtlige konferencelokaler og mødelokaler. Hos Pharmakon Konferencecenter finder du, foruden lokaler til møder, konferencer og seminarer i alle størrelser, dygtige og engagerede medarbejdere som står klar til at hjælpe dig med alt hvad du har brug for.

Pharmakon Konferencecenter er nomineret til prisen som Årets Konferencecenter 2020 af Foreningen Danske Konferencecentre – og dette er bestemt ikke uden grund. Pharmakon Konferencecenter kan nemlig tilbyde sine gæster oplevelser ud over det sædvanlige, i form af flotte og indbydende lokaler som er indrettet til alt fra ordinære møder til samarbejde, foredrag, præsentationer og oplæg.

I hvert eneste mødelokale hos Pharmakon Konferencecenter finder du alt hvad du skal bruge til at gøre mødet effektivt og engagerende, her under state of the art AV udstyr, lynhurtigt internet, og diverse andre redskaber så som flipcharts og whiteboards.

Pharmakon Konferencecenter byder samtidig på hyggelige lunge områder til pauserne samt lækker forplejning under og efter dit møde. Varer din konference eller dit seminar mere end en enkelt dag kan du vælge at indlogere dine deltagere på et af de velindrettede værelser som hører til kursus og konference centret – og forkæle dem med aftensmad i den til centret hørende gourmet restaurant.

Du kan læse mere om Pharmakon Konferencecenter, og booke mødelokaler samt overnatning, på pharmakon-konferencecenter.dk.

Flere Nyheder