Med en højseng bliver det nemt at udnytte alle kvadratmeter i soveværelset

18 maj 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Der er ikke altid plads nok på børneværelset. Der er nemlig gerne mange ting, der skal være plads til, i form af legetøj, tøj og møbler.

Det er især problematisk, hvis man bor i en lejlighed, som man gerne vil blive boende i. Der må man være kreativ og tænke i pladsbesparende løsninger, så man kan gøre mest muligt med de kvadratmeter, man nu engang har.

Og det er her, at en højseng kommer ind i billedet. En højseng er nemlig den oplagte måde, hvorpå du kan optimere indretningen i børneværelset og få plads til det hele.

Køjeseng

Hvad er en højseng egentlig?

Højsenge er endnu ikke så udbredte, men det vil de med garanti blive, eftersom flere og flere stifter familier i de store byer.

En højseng er ligesom en almindelig seng langt hen ad vejen, men den står på høje ben. Derfor ligner den lidt en køjeseng, men hvor kun den øverste køje er tilbage.

På den måde har man en god soveplads til barnet, samtidig med at man kan bruge kvadratmeterne nedenunder. Det kan man fx indrette som et lille kontor, en lege-hule eller et walk-in closet.

På den måde får man mere plads, uden at man skal bytte til eller flytte i noget større.

Find din nye seng i et stort udvalg online

Altså er en højseng værd at overveje for enhver børnefamilie, der gerne vil give deres børn de bedste muligheder for både at passe skolen, sove og lege på sit værelse.

Mange børn synes også, at det er både sjovt og hyggeligt at skulle kravle op og ned fra sengen via en stige. Derudover kan det give anledning til mange sjove lege, at der er en form for hule under sengen.

Lyder det som noget for dig og din familie, kan I allerede i dag se nærmere på det store udvalg online.

Flere Nyheder