Lad det lokale malerfirma i Viby give en hånd med at sætte boligen i stand

03 september 2021 Astrid Pedersen

I den østlige del af Sjælland, nærmere betegnet Roskilde kommune, finder vi den lille hyggelige stationsby Viby Sjælland.

Viby Sjælland tæller små fem tusind indbyggere og er beliggende i det område som kaldes Syv Sogn. Byens klejne størrelse til trods har den en særdeles veludbygget infrastruktur og et forholdsvis rigt handelsliv.

Med gode togforbindelser til såvel Roskilde som til København kan du nemt pendle til og fra arbejde. I Viby Sjælland finder du masser af fordelagtige indkøbsmuligheder samt offentlige tilbud så som lokale lægehuse, tandlæger, bibliotek og borgerservice center.

Viby Sjælland er den perfekte hjemstavn for den lille familie som ønsker at bosætte sig fjernt fra storbyens stress og jag men stadig tæt nok på til at kunne komme på arbejde hver dag. Byen kan prale af hele tre grundskoler, to folkeskoler og en friskole samt gode og veldrevne daginstitutioner med korte ventelister og fornuftige normeringer. Og de store børn kan hurtigt komme til gymnasiet eller en af de andre ungdomsuddannelse i Roskilde med tog eller bus.

Få sat boligen i Viby Sjælland flot i stand forud for indflytning

Har du og din familie således besluttet jer for at rykke teltpælene op og sål permanent lejr i Viby Sjælland kan I således se frem til mange år i en hyggelig by med mange tilbud til store og små. Der er således ikke noget at sige til hvis I dårligt kan vente med at flytte ind.

Men her bør I vente en postgang – eller i hvert fald indtil boligen er blevet sat flot i stand. Det giver nemlig en verden af mening at få malet vægge, lofter og indvendigt træværk inden møbler og øvrigt indbo rykkes på plads. Og til det formål kan I med fordel benytte en lokale maler.

Du kan finde dit lokale malerfirma via Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder