Invisalign smil – det flotteste smil af dem alle

Du har med sikkerhed hørt om begrebet Colgate smil; det der smil, hvor tænderne er strålende hvide og absurd lige? Og hvad med Hollywood smilet; igen et ualmindelig flot, lige og hvidt smil. Men har du hørt om Invisalign smilet?

Der er nu ikke noget, der varmer så godt, som når man får et stort, varmt og personligt smil fra en fremmed. Hov, tænker man – var det virkelig mig, der havde fortjent at få så dejligt et smil? Og hvis du selv vil vække glæde hos andre, kan du være den, der smider om dig med smilene. Du behøver ikke at have det perfekte smil, for hvad er det egentlig? Vi har talt med en tandlæge, der giver følgende svar:

“Det perfekte smil er ikke nødvendigvis Colgate smilet. Det er det smil, der passer til personen, der bærer det. Til ansigtet og til tænderne. Du behøver ikke at have skinnende hvide tænder for at vække glæde i nabolaget – det er nok med hjertevarme.”

Når det er sagt, så er der alligevel mange, der er kede af deres smil, netop fordi tænderne er skæve eller overbiddet føles for stort. Og det er her, Invisalign kommer ind i billedet – med den usynlige bøjle får du nemlig et personligt smil.

Få et smil, der passer til dig

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Invisalign er en gennemsigtig tandskinne, som flere og flere tandlæger bruger til at rette tænder hos patienterne med. De er langt at foretrække over den skarpe metalbøjle, man ofte ser hos børn og unge, og så er det en skånsom teknik, der er let at arbejde med for tandlægen.

Men vigtigst af alt: Med Invisalign får du nøjagtig det smil, der passer bedst til dit ansigt, dine tænder og din personlighed, så du kan møde verden med et stort grin.