Hvorfor skal du bruge Jotun bundmaling til din båd?

Er du en heldig ejer af din egen båd? Er du i tvivl om hvad du skal bruge, når du skal male bådens bund? Der findes mange bundmalinger på markedet, men der findes kun en Jotun bundmaling. Det er en unik bundmaling og du kan læse her hvorfor. 

Der er mange grunde til at du skal vælge Jotun bundmaling frem for andre bundmalinger. Nogle af de grunde kan du læse om her. Når man ejer sin egen båd, så ejer man på en måde også frihed. Det er den største frihed at kunne sejle hvorhen man vil, når man vil.

Udover at det er den største frihed, så er det også meget arbejde. Det er krævende at have egen båd, fordi den skal vedligeholdes, plejes og repareres. Det er vigtigt at man lægger et stort stykke arbejde i at pleje sin båd, hvis man gerne vil have at den holder i mange år. Derudover har det også meget at gøre med sikkerheden på båden. Sikkerheden bliver naturligvis mindre, hvis ikke båden bliver vedligeholdt og repareret. 

Hvad kan Jotun bundmaling frem for andre bundmalinger?

For det første, så er Jotun bundmaling helt unik, når det kommer til tørretiden. I forhold til andre bundmalinger, så kan du male din båd op til 9 måneder før søsætning med Jotun bundmaling. Tørretiden er ekstremt effekt, og du behøver derfor aldrig gå glip af gode solrige dage på vandet – i hvert fald ikke på grund af at båden ikke er klar!

Ud over tørretiden, så er bundmalingen også ekstremt effektiv på mange andre parametre. Den er eksempelvis også enormt effektiv, når det kommer til at forhindre begroninger på bunden. Saltvand er meget hårdt for både og skibe, derfor er det vigtigt at man nærmest primer båden, så den kan stå imod blandt andet det hårde saltvand. 

Til sidst giver Jotun bundmaling selvfølgelig din båd et super flot finish, så din båd ser splinterny ud altid. Du behøver kun at male din båd med bundmalingen 1 gang årligt og kun 1 lag – nemt, ikke? Hvis det er første gang man skal bruge Jotun bundmaling, så skal man give båden 2 lag, men kun den første gang.