Hvor finder du legetøj til de mindste?

12 september 2019 Anne-Mette Hansen
Hvor finder du legetøj til de mindste?

Vil du forkæle dine børn? Eller skal du til babyshower, barnedåb eller børnefødselsdag? Mangler du den helt perfekte gave? Skal det være legetøj af høj kvalitet? Så bør du se nærmere på webshoppen Loukrudt.

Et stort udvalg af kvalitetslegetøj

Loukrudt er en online shop med et stort udvalg af legetøj fra mange forskellige mærker. Shoppen er skabt af Louise, som selv har familie og børn. Hun udvælger derfor nøje alle varerne i shoppen, efter hun selv har testet mange af dem af med sit eget barn. På den måde ved hun, at varerne i shoppen er noget, som hun kan stå inde for at sælge videre til andre folk med børn. I shoppen finder du derfor både varer, der er håndlavede, økologiske og bæredygtige. 

Find den perfekte gave 

Hos Loukrudt kan du finde den helt perfekte gave, hvad enten du skal give en gave til de nybagte forældre, til barnedåben eller til børnefødselsdagen.

Udvalget at legetøj rummer alt fra aktivitetslegetøj, babylegetøj og bamser til bolde, dukkevogne og puslespil – og meget mere. Der er både legetøj til indendørs og udendørs leg og til mange aldersgrupper. Udforsk det store udvalg lige her hos Loukrudt: https://loukrudt.dk/ – der er mange gode gaveidéer:

Til den nyfødte: babytilbehør, pleje og puslesæt. 

Til barnedåb: flot spisestel og babylegetøj.

Til børnefødselsdag over 1 år: bolde, puslespil, bøger og cykelhjelme. 

Det kan være svært at vælge den helt rette gave til både de helt små eller til de lidt større børn. Hos Loukrudt finder du mange gode idéer i det store udvalg. Du kan i ro og mag sidde foran computeren og udvælge den helt perfekte gave. Du får altid fri fragt, når du køber for mere end 499 kr. Og skulle gaven ikke falde i barnets smag? Så kan du let og hurtigt returnere gaven igen inden for 30 dage. 

Flere Nyheder