Hvilket udbytte får du, når du tager et krancertifikat?

26 februar 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Går du og overvejer, om du skal tage et krancertifikat i den nærmeste fremtid? Men kunne du godt tænke dig at vide mere omkring, hvad du kan få ud af at tilmelde dig et kursus? Så er du havnet det helt rette sted. Vi kommer nemlig omkring flere af de ting, du kan se frem til at få med dig, når du engang er færdig. 

Dette udbytte får du, når du tager et krancertifikat 

Lær at køre og betjene mobile kraner 

Med et krancertifikat kan du se frem til at kunne køre og betjene mobile kraner. Det giver naturligvis også ekstra fleksibilitet, da netop mobile kraner ofte tages i brug ved både private og virksomheder. Du kan derfor også gøre dig selv mere attraktiv i en stilling, når du vælger at tage dit krancertifikat. 

Lær at opstille en kran korrekt 

Med et krancertifikat kan du også lære at opstille en kran korrekt – og det er naturligvis essentielt i enhver opgave.

Krancertifikat

Lær vurdering af opgave, byrde og stabilitetsforhold 

Denne del er naturligvis også utrolig vigtigt at lære, da du får kompetencerne til at kunne vurdere, hvor meget du kan løfte med en given kran. For når ikke disse kompetencer er på plads, så kan det ende med at ske store materielle skader – og i værste fald og personskader, hvis kranen skulle vælte, fordi den ikke kan bære det, den skal løfte. 

Lær af- og på montering af ekstraudstyr 

Noget du også kan se frem til at lære, er af- og påmontering af diverse ekstraudstyr på kranen. Det kan f.eks. være læssegrab. 

Eksemplerne du har læst her, er blot nogle af de få, som du kan forvente at få med dig, når du får en krancertifikat. Vil du vide mere, kan du altid kontakte den udbyder, du overveje at tage certifikatet af. 

Flere Nyheder