Hjælp til begravelse hos din bedemand i Roskilde

Det at miste et elsket menneske, som man måske har kendt hele livet, er for langt de fleste en meget voldsom oplevelse. Uanset hvor godt man selv mener sig forberedt på denne situation, vil man blive overrasket over de stærke følelser som kan skylle benene væk under én som en flodbølge. Og så kan man hurtigt komme til at føle sig helt og aldeles handlingslammet.

Midt i en tid fyldt med sorg og savn kan det være rigtig svært at skulle tage stilling til de mange spørgsmål, som melder sig omkring selve den sidste afsked med den afdøde. Især hvis vedkommende ikke havde udtrykt en sidste vilje desangående. Skal bisættelsen foregå fra en kirke eller fra et kapel? Skal du vælge en jordfæstelse eller en kremering med efterfølgende nedsættelse af urne eller spredning af aske? Skal afskeden foregå i stilhed, eller skal den markeres med kirkelig ceremoni og efterfølgende minde højtidelighed? Og skal der være en dødsannonce?

Få hjælp til at arrangere begravelsen eller bisættelsen hos den lokale bedemand i Roskilde

Ikke desto mindre er begravelse eller bisættelse noget, som skal foregå inden for de første cirka fjorten dage efter dødsfaldet. Derfor er det vigtigt, at du tager stilling til disse ting, og får det hele sat i værk. Du behøver dog ikke at føle, at du er helt alene herom.

En dygtig bedemand fra lokal området kan sagtens hjælpe dig med det hele. Du møder bedemanden som en af de første personer i forbindelse med selve dødsfaldet. Det er bedemanden som sørger for at den afdøde bliver klædt pænt på og bliver lagt i kiste samt transporteret mellem hjem, kapel, kirke og krematorium. Og i den forbindelse kan du med fordel tage en snak med bedemanden og hvordan han eller hun kan hjælpe dig.

Begravelse Roskilde har mange års erfaring når det handler om at hjælpe de efterlevende til en smuk og værdig afsked. Læs mere på begravelseroskilde.dk