Haveservice og vedligeholdelse af grønne arealer på Sydfyn

07 november 2019 Simone B
Haveservice og vedligeholdelse af grønne arealer på Sydfyn

En hjælpende hånd til pasningen af de grønne anlæg

Er du, din arbejdsplads eller virksomhed beriget med et udeareal som en have eller grønt anlæg? Dejligt – men sandsynligvis også forbundet med en hel del arbejde, der måske ikke lige passer ind i den travle hverdag. Vedligeholdelsen af et smukt, grønt areal er et tidskrævende projekt; der skal slås græs, måske er der træer, blomster og buske, som skal passes og fliser der skal renses. Hvis ikke dette arbejde er din absolutte yndlingsaktivitet, og du måske foretrækker blot at nyde din have, når tiden og vejret er til det, så er der heldigvis hjælp at hente. Med Arbejdshestens haveservice er du sikret en smuk, velholdt have som altid er klar til at blive benyttet og beundret – helt uden at du behøver at løfte en finger. 

Arbejdshesten vedligeholder udearealer for private og virksomheder

Arbejdshesten står også for vedligeholdelsen af de grønne anlæg omkring diverse virksomheder. Uanset om du behøver pasning af en privat have eller et erhvervsanlæg, udfører Arbejdshesten en bred vifte af opgaver. De hjælper gerne med hækklipning, fliserens, græsslåning og beskæring af træer, buske og roser blandt meget andet. De udfører desuden generelt anlægsarbejde som fliser og lignende. Faktisk er der næsten ikke den opgave, som Arbejdshesten ikke kan udføre. Så det er blot med at kontakte dem og høre nærmere om, hvad de kan gøre for dig eller jer. På baggrund af firmaets hele 25 års arbejde er du sikret en veletableret, stabil og pålidelig hjælp til haven, som allerede har etableret sig en stor gruppe af tilfredse kunder. 

Arbejdshesten holder til nær Svendborg og kører ud til kunder på hele Sydfyn. Så trænger du til en hjælpende hånd i haven, kan du se meget mere til firmaets haveservice i Svendborg her: https://www.arbejdshesten.dk/haveservice og bestille et godt tilbud allerede i dag.

Flere Nyheder