Gulvafslibning – Finessen af dit dit hjem

30 juni 2020 Athene Eriksen

Gulvafslibning – Grundlaget for dit hjem 

Vores gulve er en stor bestanddel, af interiøret i vores hjem. Ligesom et lag maling kan få helhedsindtrykket til at syne mere frisk og lyst, vil et velplejet trægulv give varme og dybde til rummene. Alle de forskellige træsorter som naturen supplerer os med er elegante, holdbare og bæredygtige og kan hver især bidrage, til det ønskede udtryk i dit hjem.

Som årene går og både hverdage og begivenheder finder sted i vores hjem, vil disse materialer naturligt modtage slid. Derfor er det vigtigt at give dem pleje og omsorg, for at opretholde den originale kvalitet. Med mange års erfaring inden for vores fag, er alle vores medarbejdere eksperter i de detaljer, som vil gøre den store forskel, for æstetikken i dit hjem. Man kan som privatperson forsøge at “gør-det-selv” ved at afslibe eller afhøvle gulvene i ens egen bolig. Men uden den faglige ekspertise og tekniske viden som en fagmand har erhvervet sig, vil dette unægteligt blive et kæmpe projekt, med et tvivlsomt resultat. Derfor er det altid fornuftigt at kontakte et professionelt gulvfirma, når du skal have et renovationsprojekt udført. 

Vi vil være dit foretrukne gulvfirma og vil derfor gerne gøre processen så nem for dig, som muligt. Derfor tilbyder vi også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser. Dette skaber harmoni og samhørighed, imellem møbler og i atmosfæren af dit hjem. På den måde har du mulighed for at renovere hele din bolig, i én samlet proces. Dette vil oftest spare dig både tid og penge, da vi før udførelsen af renovationen vil komme med et samlet tilbud, så du kan træffe et kvalificeret valg.  

De services vi tilbyder, til renovation af dine gulve er følgende: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Uanset hvad dine ønsker er for fornyelse af dit hjem, så står vores kyndige og servicemindede medarbejdere klar, til at give dig råd og vejledning, igennem hele processen. For at du skal føle dig sikker igennem hele vores samarbejde, vil vi gerne introducere vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte services og vi tager ikke imod din betaling, før at du har tilset og godkendt det færdige resultat. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud omkring tid og prisleje til renoveringen af din bolig? Så kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside via linket. Her vil du finde al relevant kontaktinformation, samt anmeldelser fra tilfredse kunder, landet over. Gulvkanonen

Flere Nyheder