Guide: find rundt i de forskellige Julie Sandlau ringe

01 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe
image

Sådan finder du rundt i de forskellige Julie Sandlau Ringe

Det specielle ved Julie Sandlaus produkter er materialerne, især den lækre satinoverflade som ringene har, de fås både i sølv og forgyldt. De slides ikke med samme hastighed, som man ser ved nogle mærker og har derved lang holdbarhed.

De har bytteservice i 300 butikker rundt i hele landet, så det er nemt at få produkterne byttet fysisk og altid nær dig. De kører ofte med tilbud online – mindst 10%, men det er ikke usædvanligt at se priser med 20% rabat. Man kan få produkterne fragtet til butikken, hvis det er det, man ønsker. Man er også altid velkommen i deres butik, som er blev grundlagt helt tilbage i år 1900.

 

Hvad skal jeg så vælge?

Ringe fra Julie Sandlau kommer i forskelligt design og farver. De har f.eks. LINK-serien, hvis du ønsker et mere råt, men stadig rent og elegant, look. Noget andet som kan giver et mere råt, men samtidig moderne og tidsløst look er CHAIN-serien. 

En af de mest populære ringe er BOA OPEN-slangeringen, som snor sig op af fingeren og er rigtig god til pegefingeren. Den har sten på “ryggen” og fås i guld og rhodium. Den kan eventuelt parres med slangeøreringene BOA chandelier, BOA hoops, BOA twist eller noget helt andet. 

Udover BOA-serien findes også PRIME-serien, der kommer som vedhæng, ring, øreringe og armbånd. Her er det ligeledes muligt at lave et match. Ringene består af en grøn, sort eller safirblå krystal i midten, to zirkonia på hver side og selve ringene er forgyldt med 22 karat guld eller i sølv. Hvis man ønsker mere farve, er PEACOCK-serien af interesse, der finder man både guld og sølv ringe med farvel sten. 

Her finder du også Tree of Life ringen, som er simpel og elegant med et lille print af livets træ. MERMAID-ringene kan også købes her og har et mere holistisk look fyldt med sten.

Flere Nyheder