Gør drømmene til virkelighed med et forbrugslån

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Mangler du lidt ekstra likvider til at forsøde din tilværelse, for eksempel med nye møbler, en længe ønsket rejse, eller en ny garderobe? Så kan du overveje at optage et forbrugslån.

Der er intet forgjort i at optage lån så længe du ved at du kan betale dine afdrag. Har du således styr på økonomien, og kan du lægge et fornuftigt budget, kan du også optage et forbrugslån uden risiko for at havne i gældsfængsel.

Hvorfor optage et online lån?

Der kan være mange gode grunde til at optage et forbrugslån online. Hvis du har brug for penge lige nu og her har du ikke brug for langtrukne møder med banken.

Du har sikkert heller ikke lyst til at skulle stå skoleret og præsentere dine seneste lønsedler og din årsopgørelse. Og du har sikkert heller ikke den store trang til at indvi din bankrådgiver i formålet med optagelsen af lånet.

Når du låner penge online skal du i langt de fleste tilfælde kun bekræfte din faste bopæl i Danmark samt din alder. Dette kan gøres ved hjælp af et gyldigt NemID. På samme måde kan du dokumentere at du ikke står opført hos hverken Debitor Registret eller RKI (Ribers Kredit Information) og dermed ikke er en registreret dårlig betaler.

Med en god kreditværdighed kan du sikre dig at vilkårene for optagelse af det online forbrugslån er optimale, da den pågældende långiver har større sikkerhed for at du kan overholde din del af aftalen. Og så bliver dit lån i kraft af lavere renter billigere for dig.

Vælg den rette långiver

Du bør altid gå efter en långiver som tilbyder sikkerhed og transparens i forbindelse med optagelse af lån. Blandt de banker og pengeinstitutter, som er godkendt af Finanstilsynet, finder du Ikano Bank – klik ind på ikanobank.dk og ansøg om et online lån fra Ikano Bank.

Flere Nyheder