Gode brugte biler i køreklar stand – find dem på online bilportal

20 juli 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle købe ny bil til familien? Så bør du overveje at investere i en brugt model.

Hvad er den bedste grund til at købe en brugt bil?

Den bedste grund til at købe brugt frem for nyt når du køber bil er selvfølgelig prisen.

Når du vælger at købe en brugt bil frem for en spritny en af slagsen kan du nemlig spare rigtig mange penge. I Danmark er nye biler dyre biler. Dette skyldes de høje afgifter.

Staten pålægger nye biler til salg hos forhandlerne afgifter som i størrelsesorden nærmer sig 180% af bilens reelle pris. Det betyder at selv helt almindelige personbiler ryger op i et prisleje hvor man som almindelig lønmodtager ikke vil kunne finansiere anskaffelsen af en sådan uden at skulle optage et dyrt bil lån. Og er du ikke i en position hvor du har lyst til at gældsætte dig yderligere kan det godt virke temmelig svært at få ønsket om en ny bil til at gå i opfyldelse.

Det er her du med stor fordel kan vende dit blik mod det bugnende brugtvogns marked. Her vil du med sikkerhed kunne finde en brugt bil af yngre dato som modsvarer dine ønsker og præferencer. Og det til en brøkdel af bilens nypris.

Du kan nemlig finde utroligt mange gode brugte biler uden særlig mange år på bagsmækken hvis blot du leder de rigtige steder. Flere biludlejnings selskaber og leasing firmaer sælger eksempelvis nyere biler gennem forhandlere.

Dette er som regel fordi de gerne vil kunne tilbyder deres kunder de seneste modeller. Du vil således kunne finde en rigtig god og velkørt bil med masser af kilometer tilbage i tælleren hvis du opsøger en dygtig autoriseret brugtvogns forhandler.

Find din nye brugte bil hos forhandler via Biltorvet

Klik ind på Biltorvet.dk og læs mere.

Flere Nyheder