Giv badekarret nyt liv med en ny emalje

15 april 2020 Astrid Pedersen
Giv badekarret nyt liv med en ny emalje

Skal dit badeværelse renoveres – og overvejer du i den forbindelse at skille dig af med det gamle, gullige og slidte badekar? Så bør du træde et skridt tilbage, og tænke dig om en ekstra gang. Dit badekar kan nemlig godt gå hen og blive et aktiv, hvis du en dag beslutter dig for at sælge dit hus eller din lejlighed.

Mange potentielle købere efterspørger boliger med badekar – og her kan badekarret altså tilføre boligen værdi. Det kræver selvfølgelig at emaljen på badekarrets inderside fremstår smukt og skinnende, og ikke grimet og plettet af rust, kalk og okker. Og dette resultat kan du opnå i form af reemaljering med hjælp fra en dygtig og erfaren badekarsmaler.

Hvad indebærer en reemaljering?

Når du lader et professionel badekarsmaler forestå arbejder med reemaljering af dit badekar, kan du være sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt. Selv om det kan virke ligetil, er reemaljering ikke nogen lille opgave – og det kræver omhu og sans for detaljen at reemaljere et badekar, således at slut resultatet bliver smukt og ensartet.

Din badekarsmaler vil først og fremmest rense og slibe dit badekar indvendig, således at den beskadigede emalje fjernes, og karret er klart til at modtage et nyt beskyttende lag af emalje. Den nye emalje er fremstillet af en blanding af akryl og uretan, som påføres i flere lag med lange, seje strøg. Emaljen hærder hårdt op i løbet af cirka 24 timer, hvorpå dit badekar atter er klart til brug. Den nye emalje kan enten være klassisk hvid, eller iblandes forskellige farvetoner efter eget valg.

En professionel badekarsmaler vil altid sørge for, at emaljen i dit badekar er jævn, ensartet og skinnende – ganske som da badekarret var splinternyt. Du kan læse mere om reemaljering af badekar og få et godt tilbud på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder