Få en ny livsstil med hypnose

Leder du efter en måde, hvorpå du hurtigt og effektivt kan nå dine mål? Så skulle du prøve hypnose. Hypnose er et yderst vigtigt redskab, når det handler om at overbevise underbevidstheden om,, at den kan, vil, og rent faktisk er i stand til at opfylde dine drømme om rygestop, vægttab, øget selvværd og generelle ændringer i din livsstil og i dine handle mønstre.

Inden for mange grene af psykoterapi anvendes hypnose og suggestion til netop disse formål. Og du vil med garanti se utrolige resultater inden for ganske kort tid, hvis du vælger at benytte hypnose som et led i din livsstils ændring.

Hvad kan jeg bruge hypnose til?

Traditionelt er hypnose især blevet brugt i forbindelse med rygestop. Rigtig mange rygere har lagt den ækle vane på hylden efter et hypnose forløb – og dette vise noget om, hvor stærk den mentale påvirkning via suggestion egentlig er. Hvis der er noget, der er vanedannende, er det tobak. Og her har hypnose vist sig at være et af de mere effektive redskaber.

I det hele taget er hypnose vældig effektiv, når det handler om at omlægge sit liv og blive gamle, uhensigtsmæssige handle- og tanke mønstre kvit. Årsagen til, at hypnose har så god en virkning, er, at hypnotisøren under den lette trance, i hvilken man befinder sig gennem hypnose sessionen, har direkte adgang til det underbevidste sind. Alle filtre og forsvarsværker er annulleret under hypnosen – og så er sindet åbent for kommunikation.

Hypnotisøren vil instruere det underbevidste sind i at lægge gamle mønstre fra sig, og erstatte dem med nye. På den måde kan forandringerne så at sige ske indefra – og du vil opleve, at de nærmest sker af sig selv i perioden efter hver hypnose session.

Du kan læse mere, og kontakte din lokale hypnotisør, på aagaard-psykoterapi.dk