Få aftalt de gulvafslibningspriser på plads med det samme

23 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Man siger, at en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig aftale, men det er bare lettere at løbe fra en mundtlig aftale – specielt hvis der ikke er nogle  uafhængige vidner udover de to parter eller flere, der indgik den aftale.

Vi tager i denne artikel udgangspunkt i, at du skal have lavet gulvafslibning derhjemme, men det er også ret så begrænset, hvad du har at rutte med af penge, men du kan ikke trække opgaven længere, for dit gulv trænger virkelig til at blive slebet ned.

Og venter du endnu længere med at få det gjort, så ved du også godt, at det kommer til at blive endnu dyrere med stor sandsynlighed – så du vil hellere bruge de penge, du har nu, end at tage chancen og vente.

Derfor er det meget vigtigt for dig, hvad prisen er, derfor er det heldigvis muligt at tjekke gulvafslibning priser på gulvafslibnings-priser.dk.

Lav en aftale om den pris på gulvafslibning

Efter du har kigget nærmere på, hvad det vil komme til at koste dig, så finder du også det prisoverslag, som kommer til at passe til dig med, hvad du har råd til – og så stort set heller ikke mere, men gerne mindre.

Når man så indgår en aftale om arbejdet, der skal udføres, så bør man i dette tilfælde som kunde aftale med gulvafsliberen, at prisen kan blive den aftalte alt efter, hvad der skal laves, hvor lang tid det vil tage med videre.

For kan man risikere en højere pris, end der er anført, så kan man måske ikke betale – og det er jo ikke helt heldigt.

Således bør man få en aftale på eventuel skrift, hvad det vil komme til at koste, så man ikke pludselig opdager, at den pris har ændret sig.

Så har man i hvert fald et godt bevis på sig.

Flere Nyheder