Byg selv apps med PowerApps kurser

10 maj 2020 Cecilie Mortensen

Som virksomhed kan der være mange muligheder for at styrke medarbejdernes kompetencer. Og kurser er en af måderne, man kan gøre det på. Det gælder især også, hvis man gerne selv vil have inhouse kompetencer til f.eks. at lave apps. For hvis der skal laves en apps fra et eksternt bureau, så kan det være noget af en dyr fornøjelse. Derfor kan en løsning også være, at man selv klæderne medarbejderne på til at gøre det. Måske har man allerede medarbejdere, som har egenskaberne, men måske skal de styrkes en smule i det. I disse tilfælde kan PowerApps kurser være løsningen. 

Hvad kan man med PowerApps kurser? 

Generelt så kan et PowerApps kursus være en investering i en læringsoplevelse. Det gælder også uanset hvor avanceret hjælp man ønsker. Uanset sværhedsgraden af kurset, så kan man forvente, at ens medarbejdere går derfor med flere egenskaber end da de kom. 

Det kan være, at man er interesseret i en app, som kan bruges til internt brug. I dette tilfælde kan et PowerApps kursus være godt givet ud. Det gælder også, hvis man vil lære, hvordan forskellige brugere kan få adgang til en app. 

Det gode ved et kursus er, at der er en instruktør på, som kan guide, vise og svare på de mange spørgsmål, der måtte være. Hvis man løbende gerne vil forsøge sig med apps til internt brug, så er det en god mulighed for, at sende ens medarbejdere afsted på et kursus, der giver meget viden med hjem i rygsækken – uanset hvor erfaren man er. 

Et af de steder, hvor man kan booke PowerApps kurser er her. Her kan man også forhøre sig omkring, om kurser kan afholdes på ens arbejdsplads, hvis det er, hvad man foretrækker. Det kan også være, at man har særlige ønsker til noget af det indhold, der skal være i et kursus. 

Flere Nyheder